OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 18 d’agost del 2012

EIXIDA A CANET

Avui li hem donat una alegria a Julio anant al santuari de Canet després de que l'altra setmana s'havia quedant plorant per deixar-lo sols. Al fixes de Joan, Mª Pilar i Jose Carlos s'han unit avuí, Jose, David, Quique i Sergi. El turista de Pedro segueix sagnant als bons amics d'Eivissa. La ruta ha estat la de costum però allargant-la una mica anant pel Juncar, cosa que ha alegrat a Mª Pilar que no hi havia anat maai per ahí, donat que sempre trencem per Alfara. El nou tram per a ella li ha provocat una motivació extra quan al final de la pujada del pont s'ha llançat amb companyia de Jose Carlos i amb l'intenció d'alcançar al grup de Conesa que uns moments abans ens havien passat a més del dels Cosaors que ho havien fet en la incorporació a la carretera d'Algar a l'altura de la redona d'Escales. No li ha costat gaire i abans del Juncar s'han fet en ells, millor dit Mª Pilar si, Jose Carlos ha renunciat.
El grup com és costum ha anat agrupant-se durant el trajecte. En la redona d'Algar ho han fet Joan, Mª Pilar, Joise Carlos i Jose. En el trrajecte d'Estivella a Gilet ens hem creuat amb Quique i Segi. De Petrés al camí de Lliria ha aparegut Julio i ja en el bar per un error de càlcul, ha arribat David, que havia volgut trobar-se en Julio abans, entrant pel camí de LLiria; però ho ha fet poc després de passar nosaltres i no ens ha topetat.
Entre altres coses de les conversacions preses a l'hora de l'esmorzar cal destacar la novetat que ha aportat David al felicitar a Julio per ser abuelo, cosa que li ha pillat de sorpresa per la seva situació; però abuelo per primera vegada al fi i al cas. ENORABONA JULIO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada