OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 7 de gener del 2012

EIXIDA A ESLIDA (07/01/2012

JA FEIA TEMPS QUE NO HI VENIEU!. Així ens ha saludat la Paquita quan s'ha arrimat a la taula per servir-nos. I la veritat és que el nostre santuari ciclista el tenim prou abandonat.
Entrada Bar Paquita
I a més a més és ben cert que ens trobem molt agust, malgrat el preu; però de tant en tant no cou. En una cosa hem coincidit avuí en negatiu i és que els carajillos no han estat el que eren; no sabem el perquè; però malgrat agarrar-lo amb ganes tots ens hem adonat de la seva deficiència. Però havia que repetir igualment i no ha millorat tampoc. Doncs que espavile que el carajillo és el nostre referent i el de molts, que tot siga de pas també hem notat que avui havia afluixat la clientela, no haviem els ciclistes d'altres ocasions. Bé que no siga aquest decaiment un sindrome d'Estocolmo de Canet i que ningú es crega que abdiquem, la Paquita per a nosaltres sempre serà la Paquita.
El nostre raconet preferit
L'eixida d'avui ha tingut dues novetats, l'una la incorporació a la Penya de Maria Pilar i Jose Carlos, la filla i el "nuero" de Joan (benvinguda la jove generació), l'altra ha estat que Tomás ha arribat a la Paquita i no ho feia des de la primavera del 2009, segons ell per diferents circumstàncias a més de la situació última. Poc a poc aniràs recuperant i vivint vells moments. Tots ens alegrem de comparti-los amb tu. Els hem acompanyat Pedro, David, Vicent, Jose i Joan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada