OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 25 de juny del 2011

EIXIDA A CANET D'ENBERENGUER (25/06/2011)

EUREKA! Avui hem segut una bona colla a l'hora d'esmorzar. Com la penya fundadora, com tots sabeu, està baix mínims, els més jovens han tingut la deferència d'acompanyar-nos aportant ademés dues noves incorporacions. No hi ha res com carn jove, ells en alça i nosaltres ringo-rango.
En la taula del bar de Canet ens hem ajuntat tretze components. Julio, Pedro, Joan, Jose, Quique, Toni, José Luis, Joan Carles, Ruben, David, Manolito i dos germans noubinguts, Marc i Pedro. Informar pels que desconfiavem del bar de Canet amb la marxa del germà a la platja que ha tornat i s'ha notat. Ens han servit ràpid i amb bocates ben farcits.
En l'aspecte esportiu destacar la tornada, que al decidir tornar amb la gent jove, hem tingut que apretar i portar tota l'estona un ritme viu i clar com s'adelanta tant, perquè no pegar la volta per La Vilavella. L'amic Pedro com està en Xilxes s'acomiadat en el creuament de la platja, jo pensava fer-ho en Moncofa; però ja anava calent i ningú girava, doncs cap avant. Una punxada quan deixavem la carretera de Nules per incorporar-nos a la de La Vilavella em va ajudar per agafar un respir. Agraïr que tots han parat i ja després de la reparació hem vingut més tranquils.
Al final la ruta des del campament base i dels que hem seguit la ruta tradicional ha estat de 75 Km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada