OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 18 de desembre del 2010

Eixida a Canet d'En Berenguer (18/12/10)

Com a novetat d'avui hem de destacar la companyia de Javi que després de quasi un any sense veure'l s'ha allargat per esmorzar amb la penya. A més a més la taula donava goig; perquè ja feia temps que no ens juntavem 10 persones (Javi, Julio, Quique, Toni, David, Paco, Vicent, Pedro, Joan, i Jose). Pareix ser que segons diu Javi, la lesió que té l'impidirà encara agarrar la bici; així que el que has de fer és no deixar passar tan de temps i acudir més a sovint.
Novament s'ha demostrat que som uns bons clients i malgrat estar el bar plé, Pedro s'ha encarregat de parlar amb l'amo i ràpidament ens han preparat una taula.
En quant a la ruta l'hem acurtada a l'anar, ja que el fred es notava i teniem ganes d'arribar prompte al bar. La tornada ja ha estat per La Vilavella. Al final 70 km.

Aquestes fotos corresponen a la ruta que fem per anar a Canet per Sagunt. Estan tretes des de d'alt del Castell de Sagunt aprofitant que el dijous passat vaig anar d'excursió amb els xiquets per visitar el castell. La primera és la glorieta que hi ha al final del camí del cementeri i l'altra el pont que passem per anar al port.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada