OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 13 de març del 2010

Eixida a Canet d'En Berenguer (13/03/10)

Aquest dissabte ens hem reunit la Penya en Canet d'En Berenguer. Hem acudit Pedro, David, Tomàs, Jose, Julio, Antonio i Javi(en cotxe). La novetat ha estat en la companyia de Javi que segueix tocat i encara no pot pujar a la bici. Aplicat bé en els ejercicis i a veure si prompte t'incorpores. Parlant de tocats, un altre que també ha faltat avui és Vicent, aquest segons diu s'ha confiat en voler fer més del que toca en el còrrer i té que fer un paronet. Doncs que siga curt i a recuperar-se aviat. Dels que no hem sabut res són de Quique i Toni. Què, haveu anat a fer grans empreses?, o simplement us haveu quedat a dormir la festa fallera?.
Pel que fa al kilometratge, hem fet uns 60 Km. Ja vegeu que ens hem quedat parats en aquesta distància. Ja vindran temps millors!

2 comentaris:

  1. Per fer comentaris el que teniu que fer després d'escriure'l és colocar els caracters en la casella de comprovació de paraules i baix en escull una entitat, si tens compte en gmail actives el compte de google clicant sobre el cercle i omplis les caselles d'usuari i contrasenya i sinò tens compte actives anònim, clicant sobre el cercle. Finalment clica sobre publíca el vostre comentari.
    Jose

    ResponElimina
  2. Aquesta setmana tenia l'escapada de cap de setmana a Dénia, i la eixida del dissabte va ser ràpida sense esmorzar, a la que es va apuntar Toni.
    Vam anar a Petrés pel Oronet, un cafè i tornada pel mateix lloc.

    ResponElimina