OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 20 de febrer del 2010

EIXIDA A CÀRRICA (20/02/10)

Malgrat d'haver quedat d'anar aquest dissabte a Almedijar, hem canviat el lloc per contentar a Joan que avui ha eixit i ja que no ve sempre li hem donat els gust i la resta també ho hem acceptat perquè ja sabeu que en el bar de Càrrica esmorzem de luxe, cosa que així ha ocorregut.
Hem eixit Pedro, Vicent, Joan Jose, Joan Carles i David. Com vejeu s'agraeix que de tant en tant tornen els absents. No han eixit per malaltia David i Tomás (que us recupereu prompte). Joan Carles i David han fet una gran volta abans d'arribar a Càrrica, han rodat per Petrés. La resta pel Marianet, Soneja i Càrrica. La tornada dels majors per Algar i els joves per Soneja. El trajecte curt ha estat de 62 km. L'altre si ho penjeu a la pàgina ho sabrem.

Bar on s'esmorza molt bé

Taula on hem esmorzat

2 comentaris:

  1. Per a un dia que em faig l'ànim de pujar, va i canvieu de lloc. Al menys m'acompanyà Toni. Això si lo de matinar no ho porta molt bé i va eixir a les 9 menys 20, quan jo ja anava per Nàquera. Puja Oronet, baixa a buscar-lo, tornar a pujar Oronet, total quasi a les 11 al bar. L'esmorzar 6'80 per cap i pitjor que en Càrrica, l'amo suma tot el consumit i divideix entre els que són, i clar entre 2 va pujar un pico. Que disgust tenia Toni. La volta ràpida, encara que a Toni se li va fer una mica llarga. Total uns 120 Km

    ResponElimina
  2. Lamente el que vingereu; però no pensavem que hi vindrieu. Tampoc pensavem que vendria Joan i com has llegit ell va insinuar el canvi. Bé però com esteu fort, ho fet un bon entrenament. De l'esmorzar no cal parlar; però després del que dieu, pot ser que no apareguem per allí i es una llàstima; per que la rura i l'entorn és magnífic.

    ResponElimina