OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimarts, 15 de setembre del 2009

Eixida Oronet/ Albalat dels Tarongers (12/09/09)

Hem eixit ja des del lloc de costum, després que els de la platja han tornat. A l'eixida estavem Joan, José Luis, Pedro, Ruben, Vicent i Jose. Hem anat en direcció a l'Oronet amb la idea d'esmorsar allí; però pareix ser que el bar l'han deixat els habituals amos i no sabem si tindrà continuitat. Una llàstima perquè després de l'esforç d'arribar a dalt, l'esmorsar que servien mereixia la pena. Dalt de l'Oronet hem esperat als de la part de València, acudint Julio, Quique, Toni i Javi. Allí hem dubtat entre baixar cap a Nàquera (opció de Julio per no fer més kilòmetres i la de Pedro per pagar menys de l'esmorsar) i la de tornar per Albalat (opció defensada pels de la Vall per tornar abans). Al final vàrem agarrar aquesta segona amb la indicació de Rubén que podiem retallar el recorregut agafant el cami del Parc de l'Oci que porta directament a Estivella. Al final tots contents i ens ha servit per conèixer una nova ruta (o bufador com es sol anomenar).
Ja en Albalat ens hem trobat amb l'altre Quique i el seu fill al qui l'esta inculcant l'aficció. Dins de no res serà un altre jove que ens pelarà. Avís a navegants, l'edat no perdona.
La tornada com sempre com els pardalets, cadascú al seu niu i per la ruta que més convé a cadascú segons el cansament que porta i aixi es el que ha passat quan arribàvem a La Llosa. Vicent i Jose han trencat cap a la Vall i la resta ha seguit per a pegar la volta per La Vilavella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada