OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

diumenge, 2 d’agost del 2009

Eixida a Albalat dels Tarongers (01/08/09)

Més del mateix. Sobra parlar de l'itinerari, ja es massa conegut. Avuí sols farem referència a la "pirula" de Pedro. El senyor Pedro ens ha tingut entretinguts vora d'un hora a Vicent i Jose. Eixia sols de la platja i està clar si no té qui el dirigeixca la "caga" com que li faltava el cunyat per posar-lo en vereda ha fet la ruta que ell té costum, és la de seguir la ruta de les supocisions: "jo creia" "habiamos dicho"... Així que el senyor després de tres setmanes que ens reunim en la rotonda d'Algar a ell si l'ocorreix anar a l'eixida habitual de l'estanc. Ma de telèfon (clar a compte d'un altre, ell no toca, a quin sant)no ens aclarim i no ens trobàvem. Nova trucada de telèfon, (es clar a compte nostra). A la fi ens topetem.
Després l'home ho ha compensant tirant de bici a la tornada, marcant un nivell exigent (hi ha que reconèixer que està fort).
Pareix ser que a la setmana que ve ixirem del círcul viciós i anirem a fer alguna ruta de la Serra d'Espadà. Ja veurem. En principi el que vulga eixir el dimecres a les 8 a la rotonda d'Algar per anar a Altura. Eixe dia ja programem la del dissabte.
Per cert que Tomàs no està gaudint de vacances en Griegos. Esta tocat de l'esquena i fa un repos absolut en sa casa de La Vall. Des d'aci et desitgem una promta milloria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada