OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 13 de juny del 2009

Eixida a Albalat dels Tarongers (13/06/09)

Eixida puntual des de La Vall. Avui erem Pedro, Tomás, Quique, Rubén i Jose. De Joan no sabem res (alguns han dit que està en Italia, si és així, que tinga bon viatge); Joan Carles està d'examens; Vicent fent pais amb les probes de valencià i David segueix amb son pare delicat (des d'ací li desitgem que es recupere aviat i que pugui tornar a eixir).
Hem fet el recorrregut pel Marianet amb direcció Soneja.
Tomàs pujant la cota d'Azúevar

Hem seguit cap el Juncar per baixar fins a Torres Torres i Estivella on ens hem creuat primer amb Julio i després amb Javi. Tots junts hem arribata Albalat a esmorzar. Rubén no s'ha quedat i a seguit cap a La Vall. Allí ha aplegat al cap d'una estona Toni que com és costum ja en ell ha vingut per l'Oronet perquè diu: "quiero montaña, paisaje i oir pajaritos"

Des de la taula hem contemplat la famosa nova font de la discordia que ja l'estaven acabant. Ahi va una foto i vosaltres mateix la compareu i traeu les propies conclusions.

Aban d'anar-nos ens hem fet una foto del grup.

La tornada com sempre per Petrés amb acomiadament dels valencianets i direcció a la Plana Baixa per La Vilavella. Com que Pedro està major encara que ell no s'ho pense i la bufeta li apretava hem fet un paronet pel camí. Ahí teniu una importalització de la "pixarradeta"
Total 80 km.



Mostra un mapa més gran

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada