OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 20 de maig del 2009

Eixida a Albalat dels Tarongers (16/05/09)

Un dissabte més que hem canviat el lloc d'eixida per permetre la recuperació de David en companyia de la penya. Hem eixit David, Vicent, Pedro i Jose. Açò en ve molt bé a més d'algú, je, je, je...
Hem estat novament en Albalat que ara que hem descober el bar del raconet de la plaça ens estem viciant, encara que el sol ens arrepreta i invita anar-nos abans, però nosaltres ens resistim. Ja sabeu hem de ser els últims en tancar els esmorzars dels bars allà on anem. Hem esmorzat en companyia de Xavi i Toni. Julio ens ha eixit festegador i no va acudir.
Pel que respecta la ruta, tranquil·la i la de costum. L'alicient ha estat en la tornada quan a l'altura d'Almenara David a decidit tornar per Almenara al qui ha acompanyat Vicent. Pedro i Jose han seguit per Xilxes amb el repte d'arribar abans a la redona de Carmaday. El resultat ha estat que han arribat primer Pedro i Jose corroborant la teoria que encara que hi hagen menys quilometres per Almenara el trajecte per Xilxes et permet portar una velocitat més regular i només tens la pujada.
Total de quilometres: 68.

Albalat dels Tarongers



Mostra un mapa més gran

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada