OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dilluns, 20 d’abril del 2009

Eixida a Peñalba (18/04/09)

Com les eixides són repititives faré l'escrit com a constància de l'eixida i que serveixca com a diari de les nostres eixides i en qualsevol moment quedarà en l'històric de la nostra activitat ciclista.

Membres de la morralla: Pedro, Vicent, Joan, Jose Luis, Quique, Jose i Ruben.
Distància: 68 km. (Els qui hagen fet més que ho manifesten en aquest escrit)
Esmorsar: Peñalba
Tornada: Directe a casa, Vicent i Jose (Els altres, Pedro, Joan, Quique, Jose Luis i Rubén) varen agafar direcció Petrés i pujaren per Xilxes, un total de 97 km tenint en conter que l'anada a Penyalba va ser per Castelnovo.)

Caldria que els components de la Morralla que entren en el bloc es dedicaren a entrar en els comentaris a l'escrit de l'eixidea de la setmana i escrigueren les seves opinions o la seva visió de l'eixida, aixi com aquells que fan altres rutes o varinat de l'eixida ho reflectiren ací.
Be, ahi teniu el repte i llanceu-vos; sinó no més es reflectiu la meva perspectiva i es fa repetitiva.


Mostra un mapa més gran

2 comentaris:

  1. Els altres (Pedro, Juan, Quique, Jose Luis i jo) després d'esmorzar varem agafar direcció Petrés i pujarem per Xilxes, un total de 97 km tenint en conter que l'anada a Penyalba va ser per Castelnovo.

    Cal destacar de la tornada que "Peter" es va picar en el "collao" de Xilxes amb u que pujava també i no va ser capaç de deixar el nom de la Morralla on es mereix ja que el van pelar.

    "Peter" digué que si que podia con el... pero he dejado que pase el antes...

    ResponElimina
  2. collons peter desde que no prens "la pozima"no vas ni cara el aire!!!!!

    ResponElimina