OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

diumenge, 27 d’abril del 2008

Eixides per al mes de Maig

6 comentaris:

  1. En principi es va quedar per al dijous 1 de maig a les 7:30 per anar al Castillo de Villamalefa i per al dissabte 3 a les 8:00 per anar al Oronet.

    ResponElimina
  2. Acudiré a les 7:30 h encara que jo no arribaré al Castillo.
    Enhorabona pel BLOC.
    Vicent

    ResponElimina
  3. Ruben una observació: Afegeix al nom de La Vall d'Uixó la "La"
    En quant a l'eixida d'avui ha estat per a mi molt completa. No he anat al Castillo de Villamalefa, he tingut un bon esmorsar amb un carajillo de 10 i he superat "l'encerrona" de tornar pel pantà el que ha suposat fer més de 90 km. (encara que desde Vilavella he vingut enganxat) però a la fi he sobrepassat en 20 km la mitja que venia fet ultimament.
    Josep

    ResponElimina
  4. OK. Ja ho cambie això de la Vall d’Uixó, per cert Jose, per a agregar-te com a autor del blog necesite el teu correu gmail. Respecte a l’etapa d’avui molt bé, nosaltres al final hem fet vora a 115 km, hem tornat per Borriana-Nules-Vilavella, no esta mal.

    ResponElimina
  5. joan carles:peter desde que te la bici nova es pareix més a Eleuterio Anguita. Per cert,kike a trencat un altre rodillo.

    ResponElimina
  6. jc.kike preguntali a ruben xq me va dir de fer un altra eixida este dissabte una miqueta més llarga.cal ficar 5 euros per cap per a pagarli a paquito!

    ResponElimina