Hora d'eixida: 7:45h.
Lloc de destí: Petrés
Equip: Pedro, Jose, Vicent, Joan, David, Quique, Joan Carles, Julio i Javi de paisà
Ruta: La Vall d'Uixó/Xiulxes/Moncofa-El Juncar-Algimia d'Alfara-Torres, Torres - Estivella- Gilet- Camí Lliria-Petrés (esmorzar)-Almenara-lLa Llosa-Xilxes-Moncofa-La Vall d'Uixó/Xilxes.
Destacar també la visita de Javi,que sempre ens alegra veure'l i més si ens porta bones noticies sobre el seu bon estat de salut i espantant qualsevol inquietut sobre una operació.
No podem oblidar tampoc la fenomenal coca petresana que com sabeu ben farcxida de pases i anous ha servit per a que més d'algú faci com les gallines i a pessics han escurat dins el paper.
Gràcies Amparo per la teva atenció que ha arribat fins i tot a fer de fotògraf |
Us heu adonat amb què higiene ens talla la coca petresana |
En quan a la bici hem portat una marxeta molt cundidora des del principi, on a l'anada ha estat Vicent que ha vingut en forma de Navarra, el que tirava i a la tornada Quique i Joan Carles. La prova és que poc més de les 12h. ja estàvem en la dutxa.
Kms totals: 76 km.
ADOBATS EN VINAGRE: Els adobats són aquells productes vegetals hortícoles que, després de ser sotmesos a diverses transformacions, tenen en comú la seva amanida amb vinagre. Entre les espècies hortícoles conreades per adobar destaquen: cogombret, cebeta, bitxo, raves, pastanaga, col, albergínies, remolatxa de taula, mongeta verda, pebrot, tomàquet verd, tàpera, coliflor i api.
Les hortalisses abans de posar-les en vinagre cal passar per una maceració en sal, a fi que perdin aigua i posteriorment no ens dilueixin la graduació del vinagre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada