El més positiu ha estat l'esmorzar en l'emblemàtic bar Martí de Torres Torres, que pels que no sàpiguen la seva història us diré, que si el bar de la Paquita és el bressol de la Morralla, aquest fa vora 30 anys fos el destí de la primera eixida d'alguns components de la Morralla. Es conserva pràcticament igual i continua mantenint el sac de cacaus perquè cadascú es serveixi els que vulgui. Si bé Pedro a l'entrar ha fet fàstics i tot era negatiu, quan ens han servit la taula ha canviat radicalment de pensament. Ens han posat un platerot d'olives mesclades de negres, verdes i trencades. Un bon grapat de cacaus. Tots dos han quedat amb sobres. El vi corresponent amb la llimonada i un mengívol bocata en el pa recent portat del forn del costat amb la mescla cuinada al moment. El que no ha estat a l'altura ha segut el carajillo, prou fluixet. I a l'hora de pagar 5€, no ha estat mal. Pedro no ha parat d'alabar al propietari del bar i dient-li: "volveremos más veces".
Bar Martí |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada