OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 5 de setembre del 2020

EIXIDA A BENIFAIRÓ DE LES VALLS (05/09/2020)

A veure si per una vegada per sempre aquest bloc té continuïtat. Es clar això, com tots els seguidors d'aquest bloc, serà perquè l'únic redactor que ho fa possible tingui seguideta. Intencions i condicions hi han: la salut respon i les vacances han finalitzat. DÉU PROVEIRÀ!

DIARI DE L'EIXIDA

Data: Dissabte (05/09/2020)
Llocs eixida: La Vall d'Uixó, Moncofa, Nàquera, Ribarrotja i Faura
Bici: BTT i CARRETERA
Destí: BENIFAIRÓ DE LES VALLS 
Components: Pedro Martínez, Joan, Vicent, Jose, José Vicente, Eliseo, Javi, Antonio I Toni.
Esmorzar: Pastisseria degustació LLÈPOLS


CRÒNICA
Passada la meva breu aturada estiuenca per Montán, he retornat a l'activitat ciclista de la Penya a la que sembla haver segut l'únic que l'ha abandonada. DONCS JA SOM AQUÍ!
No és gens difícil enganxar després d'un mes, donat el posicionament actual de la Penya La Morralla, rutes planes, distàncies curtes i bona camaraderia.
El lloc elegit per fer l'asseguda de l'esmorzar ha estat Benifairó de les Vall, el poble de Joan, lloc acordat a petició meva que al ser la primera eixida he volgut assegurar que la tornada a La Vall fora el més breu possible. Això no ha fet que abans de l'esmorzar s'hagi fet el quilometratge acordat per tal d'anar a l'encontre de Javi i Antonio. Per tant les eixides s'han fet des de La Vall, concentrats al banquet, Joan, José Vicente, Pedro i Jose, des de Moncofa, Vicent i Eliseo. Tots dos grups ens hem reunit en la redona de Xilxes i tots junts, per la N-340, hem pres la direcció de Sagunt, punt en que Jose i Joan en la redona han girat per tal d'agarrar taula al bar i com no dir-ho, a benefici meu per no castigar-me més. La resta ha seguit pel camí de Llíria en busca de Javi i Antonio, que puntuals sempre es sol produir només entrar al camí de Llíria. Mitja volta i cap a Benifairó de les Valls. Mentre Joan i Jose ens plantem en la porta del bar Splay amb la sorpresa de trobar-nos la porta als morros. Un cartell anunciava el motiu del tancament. La borrosa vista de Joan provoca una expressió d'esglai en desxifrar en un principi per coronavirus i en entretelar els ulls i apropar-se una mica més, comprovar que era per comunió. Així que ens hem desplaçat a la cantonada propera, que segons Joan, havia estat una vegada i sense grans pretensions, es podia esmorzar bé. És la pastisseria Llèpols amb tota mena de servei. Asseguts i xerrant quedàrem a l'espera de la resta. Només estar tots aposentats hem demanat i al moment apareix Toni.
Hem elegit de entre les diferents combinacions que oferia la pissarra.
Com no podia ser d'altra manera, hi ha que buscar alguna manera de posar-se en Pedro. Molt breu i sense acarnissament, com a compromís marcat en aquesta nova etapa de publicacions. Ha estrenat nou equipament. Ha estat un motiu més, pel color i el preu (regalat). Com ell diu en la seva defensa "Pura envidia". Ometo els desqualificatius i cal reconèixer al meu parer que no li està gens mal. En tot cas aquí va la foto i traieu vosaltres les pròpies valoracions
L'altra nota ve perquè sempre té que fer alguna de "cacauero" i com a constància per a la posteritat i pels que de tant en tant ens agrada rebobinar i escodrinyar publicacions anteriors, ho publique.  Un dels seus promptes és el nerviosisme, la precipitació, en definitiva, el que pensa fa i allà va cabàs. Des de que ha arribat aquest matí al banquet, li han entrat les presses. Escopetejat cap a Xilxes sense esperar, agrupament en la baixada i arribada a la redona on esperaven Vicent i Eliseo. Salutacions pertinents i Pedro segueix el seu camí. Tu el veies, doncs no, ja pararà. Però els que el coneixem, ens han entrat els dubtes i hem pensat que no podia anar davant; sinó darrere, com, no ho sabem, que millor manera que trucar-li per telèfon.  Efectivament, el xicot, pensa el que pensa, no portava aigua (aigua que sempre agarra en la font d'enfront del banquet i que com he dit abans, ha passat olímpicament, perquè se li cremava l'arròs) i ha entrat en La Llosa a omplir, moment que nosaltres hem passat de llarg. Algo paregut m'han contat avui que va fer el dimecres.
Com a compromís de la Penya ens hem marcat l'indicar les dues eixides de la propera setmana per tal de penjar-les en el bloc. Així per a la propera setmana el dimecres anirem a Torres, Torres i el dissabte a Albalat dels Tarongers. I una fita més per l'altre dimecres, una paella organitzada per José Vicente. No hi ha millor manera per començar el nou curs pandèmic. 

1 comentari:

  1. ja et trobàvem a faltar, olé per la volta de les cròniques. molt bé que siguem una penya amb un bon ambient i amistat

    ResponElimina